Сони Ерицссон Хоме Лаунцхер 1.2.0 android logo

Сони Ерицссон Хоме Лаунцхер 1.2.0

Сони Ерицссон Хоме Лаунцхер - оригинални покретач инсталиран на скоро свим Сони Ерицссон моделима.